16.10.24

CMS İnovasyon Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi!

Türkiye’nin lider, Avrupa’nın önde gelen alüminyum jant üreticisi CMS Grubu Inovalig 2024 İnovasyon Liderleri Yarışması’nda “İnovasyon Sonuçları”kategorisinde Türkiye üçüncülüğüne layık görüldü. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında verilen İnovalig Ödülleri sahiplerini buldu. Bu
yıl 11. si gerçekleşen İnovalig programına 67 ilden 2 binin üzerinde firmanın inovatif çalışmaları ile başvurduğu ödüllerde CMS Grubu İnovasyon Sonuçları kategorisinde,
Türkiye üçüncülüğü elde etti.Üçüncülük ödülü, T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Gültepe tarafından CMS Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bertuğ Ösen’e takdim edildi.

2016 Yılında İnovalig Şampiyonluğu

2016 yılında İnovalig ödülleri kapsamında İnovasyon Stratejisi kategorisinde de Şampiyonluk elde eden CMS Grubu’nun inovasyon üzerine olan çalışmalarının ilk tohumları ödüllendirilmişti. 2016 yılından bu yana büyüyerek 4 fabrika ile çalışmalarını sürdüren ve her sürecini inovatif bakış açısıyla geliştiren CMS Grubu, 2024 yılında İnovasyon Liderleri Yarışması’nda “İnovasyon Sonuçları” kategorisinde aldığı üçüncülük ödülüyle inovasyona verdiği değeri bir kez daha kanıtlamış oldu.

 

Tüm Haberler